Nieuwe activiteiten bij het Odensehuis Animi Vivere
We zijn het nieuwe jaar weer met verschillende nieuwe activiteiten gestart.
-
Dagelijks maken wij overheerlijke bonbons die u ook kunt bestellen of kopen in het Odensehuis. Voor meer informatie klik op de link voor de bestellijst.
-
Mooie actie van MeerVoormekaar . Gewoon doen! https://www.meervoormekaar.nl/meervoormekaar-beats-blue-monday-blues-door-chocoladegeluk-uit-te-delen/
-
Zijn we de gehele week geopend voor u als mantelzorger als Inlooppunt voor vragen rondom Dementie zowel in Beuningen nu vanaf januari ook in Wijchen. Dus als u vragen heeft kom gerust bij ons langs tussen 9.00 uur en 16.00 uur!
-
Zijn we druk bezig om een muziekband op te richten. Heeft u belangstelling om hierbij aan te sluiten? Onze eerste boeking staat inmiddels gepland. BENIEUWD?? Stuur even een persoonlijk berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. odensehuis@animivivere.nl
-
Heeft u ook behoefte aan contact met lotgenoten? Neem dan ook contact met ons op. Wij zijn er voor u en uw naasten!!
​
Commissie Veerkracht gericht op Dementie op jonge leeftijd
Project Veerkracht
Jonge mensen met dementie vanuit het Odensehuis Animi Vivere hebben hun krachten gebundeld in project Veerkracht.
De naam Veerkracht komt voort vanuit een eerste overleg met de deelnemers. Zij voelen zich gesteund en ervaren energie en kracht om met elkaar ervaringen maar ook de worstelingen te kunnen delen. Waar ze zichzelf kunnen zijn en veel plezier hebben door samen op te trekken.
De wens is door samen onze ervaringen en kennis te delen, het voor nieuwe lotgenoten in de toekomst makkelijker te kunnen maken. Het Odensehuis is voor ons zo'n fijne plek dat wij al onze lotgenoten dat ook toewensen!
Veerkracht gaat zich inzetten voor:
meer aandacht en bekendheid te geven aan de complexiteit van dementie op jonge leeftijd;
om de meerwaarde te benadrukken van lotgenotencontact te hebben;
dat er een fysieke plek is waar altijd de juiste kennis aanwezig is, waar je mag zijn wie je bent en het niet erg is om een fout te maken of iets te vergeten;
dat er een fysieke plek is waar onze partners en kinderen lotgenoten kunnen treffen en terecht kunnen met vagen en ondersteuning.