top of page

INDIVIDUELE COACHING

Voor jongeren

Je bent tussen de 10 en 21 jaar, op weg om "volwassen" te worden. Je wilt je eigen keuzes maken. Maar soms valt het niet mee. Er gebeurt zoveel om je heen en met jezelf. Je wilt helemaal geen ruzie met je ouders of op school, maar waarom begrijpt “niemand” je? Of word je "niet serieus genomen"? Je wordt heen en weer geslingerd en je weet soms gewoon niet meer wat je wilt. Je wilt er wel met iemand over praten maar je weet niet goed met wie.

Misschien voel je je onzeker, heb je weinig zelfvertrouwen, verslaving, automutilatie, eetproblemen, zijn je ouders gescheiden, loverboys, criminaliteit, drugs....er kunnen zoveel dingen zijn of gaat het op school allemaal niet zo lekker... Plannen? Het lukt je niet zo goed.

 

Wat wil ik worden? Welke opleiding moet ik kiezen?

Er kunnen zoveel redenen zijn waarom je zou kunnen kiezen voor een coach, je zoekt misschien een maatje die naar jou luistert, jou begrijpt maar vooral jou weer op weg helpt om weer de juiste richting op te gaan. We kunnen samen kijken waar jij goed in bent, waar je energie van krijgt, wat je lastig vindt, prioriteiten leren stellen waardoor je weer vertrouwen krijgt in jezelf en weer optimaal kunt genieten van al jouw talenten. Want dat jij talenten hebt dat is zeker!

Daarna kun jij weer jouw passie gaan volgen en jouw dromen waarmaken.

En tenslotte alle topsporters en popsterren hebben een coach waarom jij niet?

'Samen naar een sterke basis voor de toekomst!

 

 

 

bottom of page