top of page

TRAINING

Mission Possible: Hoe bereik ik mijn doel?

Training voor jongeren in kleine groepjes (maximaal 4 personen) om te leren een doel te stellen, wat er precies nodig is om dat doel te bereiken en wie jou daarbij kunnen helpen. Verder komt het leren plannen en oplossingsgericht werken in deze training aan bod. Ook gaan we  leren om met feedback om te gaan waardoor we uiteindelijk het doel behalen en te kunnen zeggen dat de missie geslaagd is! (Afgestemd op de leeftijd). De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur waarin we gezamenlijk werken om het doel te bereiken. Kosten €480,- excl. btw, incl. lesmateriaal. Vooraf vindt er een kennismakingsgesprek plaats.

 

De juiste keuze: hulp bij studie- en beroepskeuze.

Weet jij al wat je gaat worden? Wat zijn je mogelijkheden en waar ben je goed in? Welke talenten bezit jij en waar wordt je gelukkig van? Welke hobby's heb je? Waar wil je  gaan studeren? Allemaal vragen die heel belangrijk zijn voor je profiel-,studie- en of beroepskeuze. Samen gaan we, individueel of in kleine groepjes(max. 4 pers.) jou begeleiden om een goede keuze te maken voor jou toekomst. Dit doen we door middel van spel, oefeningen en opdrachten. De training bestaat uit 4 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €250,- excl. btw, incl. lesmateriaal

 

Hoe wordt ik de juiste kandidaat?

Sollicitatietraining: aandacht voor het opstellen van een CV, de sollicitatiebrief, hoe presenteer ik mijzelf in het gesprek en natuurlijk het belang van netwerken. De training bestaat uit 2 bijeenkomsten van 2 uur.  

 

De wereld van Loverboys en hun praktijken....

Deze training is geschikt voor Groep 8 van de basisschool, voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs.

Met o.a. de volgende onderwerpen:

  • de loverboy methode

  • social media: paradijs voor loverboys of voor jou?

  • erbij horen en jezelf blijven!

 

bottom of page